1-3 İŞ GÜNÜNDE KARGOLANMAKTADIR
1-3 İŞ GÜNÜNDE KARGOLANMAKTADIR
1-3 İŞ GÜNÜNDE KARGOLANMAKTADIR
Bayramda Bebeklere Alınabilecek 4 Hediye Önerisi

Bayramda Bebeklere Alınabilecek 4 Hediye Önerisi

Nerde o eski bayramlar diyenlerdenseniz şimdiki bayramların eskisi kadar keyifli olmadığının farkındasınızdır. Eski bayramlarda çocuklar bayramlıklarını geceden giyer, bayram sabahı tüm aile kalabalık kahvaltı masalarında buluşur ve insanın içini tarif edilemez bir heyecan kaplardı. Çocuklara ve aile bireylerine hediyeler alınır, insanlar geniş sofralarda sevdikleri ile buluşurdu. Peki şimdi ne değişti? İsterseniz yeniden o bayramları yaşayabilir ve o mutluluğu tadabilirsiniz. Mesela çocuklarınıza ve bebeklerinize bayram hediyesi alarak onların bayram heyecanına ortak olabilirsiniz. Tam da bunu yapmak istiyorum ama bebeğe ne hediye alınır bilemiyorum diyorsanız bebeklere alınabilecek hediye önerilerimize göz atabilirsiniz. 



1- Bebeklerinizi Eğlendirecek Sevimli Oyuncaklar 


Miniklerin yüzünü güldürecek bayram hediyesi alternatiflerinden en şekeri oyuncaklar olabilir. Bebeğinizin yaşına uygun alacağınız oyuncak hediyesi ile onun keyifli vakitler geçirmesini sağlayabilirsiniz. Oyuncak topları, çıngıraklı oyuncaklar, oyun halısı ve hayvan figürlü oyuncak çeşitleri bayramda bebekleriniz için tercih edebileceğiniz oyuncak seçeneklerinden biri olabilir. Daha eğitici ve öğretici bir oyuncak düşünüyorsanız ahşap oyuncakları ve lego modellerini değerlendirebilirsiniz. 




2- Bayramda Bebeğinizi Şeker Gibi Gösterecek Şık Takımlar 


Malum bayramlarda bebekler cicili bicili giydirilir. Siz de bu bayram bebeğinizi bayram şekeri gibi giydirmek için ona yumuşak ve esnek kumaştan üretilmiş şık bir takım hediye edebilirsiniz. Bebeği terletmeyen ve bebeğin hassas tenini tahriş etmeyen pamuksu yapıdaki bebek takımları ve kıyafetleri ile bebeğinizin bayramı konforlu bir şekilde geçirmesini sağlayabilirsiniz. Bebek moda trendlerine uygun tasarlanan sevimli bebek takımları bebeğiniz için harika bir bayram hediyesi olacaktır. 


Takımların yanı sıra bebeklere alınabilecek hediyelerden biri de cıvıl cıvıl renkleri ile bebeklerin en rahat ettiği giysi olan tulumlardır. Erkek bebekler ve kız bebekler için farklı model ve renk seçenekleri bulunan tulumları isterseniz kendi bebeğinize hediye alabilir isterseniz de bir yakınınızın miniğine hediye edebilirsiniz. 




3- Bebeğinizin Odasını Dekore Edebileceğiniz Led Işıklı Gece Lambaları


Rengarenk tasarımları ve farklı figürleri ile bebeğinizin odasına bambaşka bir hava katacak led ışıklı gece lambaları bayram hediyesi olarak kendi bebeğinize alabilir ya da yakın bir arkadaşınızın bebeğine hediye edebilirsiniz. Hem bebeğinizin odasını güzelleştiren hem de onun daha aydınlık bir ortamda uyumasını sağlayan led ışıklı gece lambası modelleri işlevli bir eşya olduğundan dolayı bebek ve çocuk odalarında sıklıkla tercih edilir. 




4- Bebeğinizin İlk Adımlarına Eşlik Edecek İlk Adım Ayakkabıları


Anatomik yapısı sayesinde bebeklerin ayak gelişimlerini destekleyen ilk adım ayakkabıları bebeğiniz için en güzel hediyelerden biri olacaktır. Gerçek deriden üretilen ilk adım ayakkabıları yaz kış miniğinizin adımlarına eşlik eder. Bebeğiniz yürüme denemelerine başladığında sağlam adımlar atmasına yardımcı olan Yoyo Junior ilk adım ayakkabıları yumuşak ve hafif formu ile miniklerin ayaklarını yormaz. Hem kız hem de erkek bebeklerinize alabileceğiniz ilk adım ayakkabıları ile bebeğinizin bayram kombinini daha şık bir hale getirebilirsiniz. 


Bebeklere Bayram Hediyesi Yoyo Junior’dan


Hakiki deri kullanılarak el işçiliği ile üretilen Yoyo Junior ilk adım ayakkabıları bebeklerin ayaklarına uygun kalıplarda üretildiğinden dolayı yeni yürümeye başlayan bebeklerinizin ayaklarını destekler. Yoyo Junior bebek patiklerinin bilek kısmındaki esnek lastikler sayesinde patikler bebeğinizin ayağından çıkmaz. Terletmeyen astarsız tasarımı ile Yoyo Junior ilk adım ayakkabıları ve Caluu Baby pamuk kumaş patikleri sayesinde bebeğiniz özgürce hareket edebilir. 


Yoyo Junior’ ın geniş renk ve model seçenekleri arasından hangi Yoyo’ yu alacağınıza karar veremediyseniz kız ve erkek bebekler için bayram hediyesi olarak önereceğimiz ilk adım ayakkabılarına göz atabilirsiniz. Erkek bebekler için tasarlanan Hakiki Deri Lacivert Bağlama Detaylı Bebek Patikler ile  bayramda minik yakışıklıların tarzını ortaya koyabilirsiniz. Hakiki Deri Simli Pudra Kurdela Detaylı Bebek Patik bayramda kız bebeklerin çiçekli elbiseleri ile muhteşem bir uyum yakalayabilirsiniz.