1-3 İŞ GÜNÜNDE KARGOLANMAKTADIR
1-3 İŞ GÜNÜNDE KARGOLANMAKTADIR
1-3 İŞ GÜNÜNDE KARGOLANMAKTADIR
Yeni Doğan Bebeklere Hediye Önerileri

Yeni Doğan Bebeklere Hediye Önerileri

Yeni doğum yapan bir arkadaşınız ya da sevdiğinizin miniğine ne hediye alacağınıza karar vermek zordur. Yeni doğan bebeklere hediye alınırken genelde hediyenin işlevsel olmasına ve ihtiyaca yönelik olmasına dikkat edilir. Fakat pek çok hediye alternatifi olması nedeniyle seçenekler arasında kaybolmanız çok normaldir. Bebek kıyafeti, altın, oyuncak ya da bebek eşyaları arasından hediye seçimi yaparken zorlanmamanız için yeni doğan bebeklere alınabilecek hediye önerilerini sizler ile paylaşacağız.



Yeni Doğan Bebeklere Hangi Hediyeler Alınabilir?

 

Yeni doğan bir bebeğe hediye alırken yakınlık seviyenizin ne olduğu son derece önemlidir. Çünkü yakınlık derecenize göre hediye alternatifleri arasından eleme yapabilirsiniz. Yeni doğan bebeklere hediye alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şey alacağınız hediyenin işe yarar olmasıdır. Ayrıca yeni doğan bebeklere hediye seçerken göz önünde bulundurmanız gereken bir diğer önemli şey de hediyeyi hastaneye giderken mi yoksa ev ziyaretine giderken mi götüreceğinizdir. Buna dikkat etmenizin nedeni hastane ve ev ziyaretlerine götürülecek hediyelerin farklı olmasıdır. Hastaneye giderken götürebileceğiniz hediyelerden biri nazar veya maşallah iğneleri olabilir. Hem kız bebekler hem de erkek bebekler için uygun olan bu yeni doğan hediyesinin gümüş ya da altın olan türlerini bütçenize göre tercih edebilirsiniz. Hastane ziyareti için uygun olabilecek hediyeler arasında yer alan kapı süsleri ve gelenlere ikram edilecek yiyecekler de gayet güzel bir hediye olabilir. Ev ziyaretine giderken yeni doğan bebeklere alınabilecek hediyeler arasında; bebek giysileri, bebeklerin cildinin korunması için kullanılan krem ya da losyonlar, emzik, çıngırak, bebek odasında kullanılabilecek bir aydınlatma aksesuarı, biberon veya pek çok bebek eşyasını içerisinde bulunduran bebek setleri sayılabilir. Klasik bir hediye almak yerine daha farklı ve şık bir yeni doğan hediyesi almak istiyorsanız bebek patikleri çok özel bir hediye olacaktır. Dünyaya gözlerini yeni açan minik, ilk adımlarını atarken ayağında sizin hediyeniz olan patiklerin olmasının farklı ve özel bir anlamı olacaktır. Kız bebekler ve erkek bebekler için hediye olabilecek bebek patiklerinin çeşitli renk ve modelini bulabileceğiniz Yoyo Junior, size bu konuda en güzel fikri verecektir.



Yeni Doğan Bebekler İçin İlgi Çekici Hediyeler


 Dünyaya yeni gelen bebeklere hediye almak bebeğin ebeveynlerini mutlu ederken aynı zamanda bebeğin doğum sevincini aile ile birlikte paylaşmış olursunuz. Ancak yeni doğan bebeklere hediye alırken herkesin aldığı hediyelerden farklı olmasını istiyorsanız sizin için önereceğimiz yeni doğan bebekler için ilgi çekici hediyelere göz atabilirsiniz. Yeni doğan bebekler için alınabilecek dikkat çekici ve anlamlı hediyelerden biri bebek günlükleridir. Ebeveynlerin, bebeklerinin gelişimini gün gün kaydedebileceği ve bu anıları unutulmaz kılacağı bebek günlükleri hem aileleri mutlu edecek hem de ileride bebek büyüdüğünde hoşuna gideceğinden dolayı derin manaya sahip bir hediye olacaktır. Bebek giysisi gibi klasik bir yeni doğan hediyesi almak istemiyorsanız beşikler için farklı tasarımlara sahip müzikli veya ışıklı dönencelerden alabilirsiniz. Bebeklerin kolay bir şekilde uykuya dalmasını sağlayan beşik dönenceleri ayrıca bebeklerin beşiğinde eğlenceli zamanlar geçirmesine de yardımcı olur. Emzirme yastığı yahut bez değiştirme aparatı gibi çeşitli eşyalar da diğer insanların aldığı hediyelerden farklı ve işlevsel olacaktır. Bebeklerin fiziksel gelişimini destekleyecek yürüteçler, ilk adım ayakkabıları veya dişlik gibi eşyalar da yeni doğan bebeklere alınabilecek değişik ve fonksiyonel hediyeler arasındadır. Uzun vadede bebeğin gelişimine katkı sağlayacak hediyelerin başında gelen ilk adım ayakkabılarına ek olarak bebekler ilk adım ayakkabılarına geçmeden kullanılan bebek patiklerini de ekleyerek hediyenizi bir set şeklinde sunabilirsiniz. Her iki cinsiyet için de çeşitli modelleri bulunan ilk adım ayakkabıları ve bebek patiklerini bulabileceğiniz Yoyo Junior, yeni doğan bebek hediyesi konusunda size yardımcı olur.




Yeni Doğan Bebekler İçin Patikler ve İlk Adım Ayakkabıları Yoyo Junior’ da


 Bebeklerin ilerleyen dönemlerinde ya da ayakta durmaya başladıkları dönemde kullanılan ilk adım ayakkabıları ve bebek patikleri, bebeklerin fiziksel gelişim süreçlerini destekleyecek en faydalı hediyelerden biri olacaktır. Hediye alacağınız bebeğin cinsiyetine uygun patik ve ilk adım ayakkabısı modellerini detaylı şekilde incelemek için Yoyo Junior web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Esnek ve hafif bir yapıya sahip Yoyo Junior ilk adım ayakkabıları ve %100 deri patikleri bebeklerin ayak tabanını ve ayak kaslarını destekler. Bileği sıkmayan, yumuşak, hakiki deriden üretilen Yoyo Junior ilk adım ayakkabıları, anatomik taban niteliğine sahiptir. Kız bebek ve erkek bebekler için özel olarak tasarlanan Yoyo Junior ilk adım ayakkabıları ve Caluu Baby pamuk kumaş patikleri, yeni doğan bebekler için tercih edebileceğiniz en güzel hediyelerden biridir.